Lapunk.hu bemutatkozó oldal

Oldal létrehozása

Új oldalt létrehozását kezdeményezheted a lap tetején az "Oldalak" ikonra kattintva.

Minden oldalnak egy nevet kell adnod, mely a menüben jelenik meg, erre a linkre kattintva lesz elérhető az oldal.

Az oldal tartalmát egy beépített szövegszerkesztővel szerkesztheted meg, képet szúrhatsz az oldalba, formázhatod a szöveget, felsorolásokat, táblázatokat stb. hozhatsz létre. Ha már használtál szövegszerkesztőt, pl. Microsoft Word-ot nem lesz problémád, bár azt tudnod kell, hogy egy weboldalon kevesebb lehetőség van a szöveg formázására,és nem is ajánlott túl bonyolult oldalt készíteni. Ha egyszerű formázásokat használsz, nem alkalmazol nagy betűméreteket, akkor oldalaid áttekinthetőek lesznek.

Oldal létrehozásánál a legfontosabb, hogy legyen mondanivalód, ha nincs mondanivalód, akkor nem leszel sikeres, sőt, ha van mondanivalód, akkor is a lehető leggondosabban fogalmazd meg a szöveget. Ne készíts pár mondatos oldalakat! Ha nem tudsz, vagy nem akarsz valamiről részletesen írni, akkor jobb, ha több rövid oldalad inkább összevonod egyetlen hosszabb oldallá.

Ha egy-egy oldalt még nem készítettél el teljesen, vagy átmenetileg nem akarod megjelentetni a publikálás opcióval, beállíthatod, hogy az oldal rejtett, vagy látható legyen a látogatók számára. Ez a funkció akkor is hasznos lehet, ha egy oldalt csak időszakosan akarsz megmutatni, pl. egy karácsonyi üdvözlő oldalra csak karácsonykor van szükséged, de nem kell minden évben újra elkészíteni, csak hagyd inaktiválva egy évig.

Az oldalakat menücsoportokba rendezheted, jelszóval és/vagy regisztrációval védheted. Lehetőség szerint tartsd alacsonyan a védett oldalak számát, a látogatók nem szeretnek falba ütközni.

vissza a címoldalraE-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
 
Sony Cyber-shot H2
Sony Cyber-shot H2
2.640.000 Ft
 
 
 


lapunk.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérkép
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu